PRIMELE TRANSFERURI DIN IARNĂ ÎN VOLEIUL FEMININ ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU

Federaţia Română de Volei permite din nou echipelor din Divizia A1 să efectueze transferuri, în pauza de iarnă a sezonului regulat. Noile transferuri pot fi înregistrate până la data de 20 ianuarie 2017. Site-ul www.voleiromania.ro va încerca să prezinte schimbările în lot sau pe banca tehnică pe care formaţiile din primul eşalon al voleiului românesc le efectuează în această iarnă.
Reamintim că, pe 17 mai 2016, cele 24 de cluburi din Divizia A1 au decis prin vot, cu majoritate, ca numărul jucătorilor străini (jucătoarelor străine) din lot sau de pe foaia de joc să fie nelimitat.
VENIRI
• CS Volei Alba-Blaj: Lisa Kramer (Germania, 07.08.1994, 1,88 m, universal sau centru, University of San Diego, SUA) • CSM Târgovişte: Sara Klisura (Serbia, 15.07.1992, 1,88 m, extremă, ultima oară la Enisei Krasnoiarsk, Rusia)
• CSM Bucureşti: Ferhat Akbaş (Turcia) – antrenor principal; fost selecţioner al echipei naţionale de senioare a Turciei
• SCM Piteşti: Carmen-Andreea Mateaş-Dîrnescu (28.09.1991, 1,90 m, centru, CS Volei Alba-Blaj)
PLECĂRI
– Carmen Mateaş-Dîrnescu (centru, SCM Piteşti), Martina Samadan (Croaţia, centru) – de la CS Volei Alba-Blaj
– Tsvetelina Zarkova (Bulgaria, centru) – de la Ştiinţa Bacău
– Nicola Negro (Italia, antrenor principal, Calcit Ljubljana, Slovenia) – de la CSM Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Şcoala nr. 4 "Elena Donici Cantacuzino" din Pucioasa a avut loc dezvelirea bustului "Elena Donici Cantacuzino"

Ziua de 15 ianuarie a fost aleasă ca Zi a Culturii Naţionale şi reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu (1850-1889). Ziua Culturii Naţionale a fost marcată prin acţiuni deosebite şi în oraşul Pucioasa. Primăria Pucioasa, Consiliul Local Pucioasa şi Centrul Cultural European Pucioasa au organizat o serie […]