Primele informaţii încep să răsufle dinspre echipa de baschet CSM TÂRGOVIŞTE VA AVEA 6 STRANIERE!

Mihai ROŞOIU

csmConducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte se află în tratative avansate cu mai multe jucătoare de baschet, care vor semna în zilele viitoare cu vicecampioana României. Surse din interiorul clubului susţin că oficialii dâmboviţeni au realizat un adevărat tur de forţă în ultimele zile, negociind cu un număr impresionant de jucătoare, care nu au semnat până acum.
După toate probabilităţile, noul lot al echipei de baschet va fi construit în jurul unui nucleu de baschetbaliste străine, cel puţin 4 dintre acestea urmând să vină din Statele Unite ale Americii. În total, CS Municipal va avea în componenţă 6 „straniere”, restul lotului urmând a fi completat de jucătoare autohtone. Până în momentul de faţă, un singur nume pare a fi cert, cel al Andreei Huţanu, care a părăsit săptămâna trecută echipa din Alba lulia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Gâldău, după eşecul de la Reghin: "AM FĂCUT GREŞELI MARI"

Municipal Târgovişte a pierdut primul meci din actualul campionat al Ligii a lll-a în deplasarea de la Reghin, iar rezultatul înregistrat vineri i-a afectat pe jucătorii lui Costel Diaconu. „Căpitanul” Adrian Gâldău nu şi-a ascuns dezamăgirea după misiunea ratată de la Reghin: „Am făcut greşeli mari. Nemulţumirea mea este legată […]