Published On: mar, iul. 30th, 2013

Primele decizii concrete după o lungă aşteptare TRIFAN NU MAI ESTE PREŞEDINTELE CHINDIEI!

nichiduta.ro

Mihai TrifanCJ Dâmboviţa şi CLM Târgovişte va sprijini activitatea echipei de fotbal cu câte 600.000 de lei * Gică Popescu va mai sprijini doar logistic formaţia dâmboviţeană * CJ Dâmboviţa şi-ar putea înlocui actualul reprezentant în AGA
* Mâine am putea afla şi numele noului preşedinte al Chindiei

întâlnire scurtă şi cu efecte imediate luni dimineaţa în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, subiectul fiind viitorul echipei de fotbal Chindia Târgovişte. La masa discuţiilor s-au aflat toţi oamenii care au avut legătură cu clubul târgoviştean în ultima vreme, iar pentru prima dată în această vară au existat şi rezultate concrete după întâlnirea AGA.
TRIFAN E OUT!
Cea mai importantă decizie luată de către reprezentanţii asociaţiei a fost aceea de a accepta demisia lui Mihai Trifan, care începând de ieri nu mai este preşedintele executiv al grupării roş-albastre. Trifan îşi exprimase doleanţa de a părăsi Chindia încă de la începutul lunii printr-o notificare trimisă către preşedintele Consiliului Judeţean, iar astăzi, după ce asociaţii au luat act de intenţia preşedintelui, plecarea acestuia a devenit şi oficială: „Mandatul domnului Trifan s-a încheiat astăzi (n.n. ieri) şi în zilele următoare mă voi consulta cu mai multe persoane implicate în fenomenul sportiv, pentru a propune unul sau mai multe nume pentru preluarea atribuţiilor de preşedinte al clubului. Până atunci, domnul Gabriel Grozavu şi un angajat al CJ vor merge la stadion pentru a intra în posesia documentelor contabile ale clubului pentru că trebuie să ştim exact care sunt problemele cu care ne confruntăm din punct de vedere financiar. Ştiu că există datorii şi trebuie să găsim soluţii pentru rezolvarea lor. De asemenea, vă pot spune că am avut mai multe discuţii cu domnul Reghecampf, cu doamna Ana Maria Prodan, cu domnul Ovidiu Stângă şi domnul Constantin Iacov şi nu ar fi exclus ca unul dintre numele rostite mai devreme să devină preşedintele Chindiei sau chiar invesitor al clubului”, a precizat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.
CÂTE 6 MILIARDE VECHI DE LA CJ ŞI PRIMĂRIE
Ţuţuianu a fost la fel de concret şi când a venit vorba de bugetul pe care instituţia pe care-o conduce îl va acorda Chindiei: „Am analizat atent potenţialul economic pe care-l avem în momentul de faţă şi am decis să alocăm 6 miliarde de lei pe an calendaristic şi nu competiţional, pentru activitatea fotbalistică de la Târgovişte. Acest aport financiar va fi suportat şi de Primăria Târgovişte. Consider că este un buget rezonabil în condiţiile în care Consiliul Judeţean trebuie să-şi achite nişte datorii enorme pe care le-au făcut predecesorii mei. Ştiţi cum este, ei au luat banii şi eu trebuie să plătesc ratele”, a punctat Ţuţuianu. Preşedintele CJ a mai dezvăluit că încearcă să atragă şi câţiva investitori care să sprijine fotbalul târ-goviştean, însă în momentul de faţă există doar discuţii de principiu.
GICĂ POPESCU
NU MAI INVESTEŞTE
Dacă sprijinul financiar oferit de cele două instituţii dâmboviţene este bătut în cuie, nu acelaşi lucru se poate spune despre suportul acordat de Gică Popescu. Fostul „internaţional” nu se va mai implica financiar la echipa de lângă turnul Chindiei, ajutorul „Baciului” urmând să fie mai degrabă logistic. Deşi Adrian Ţuţuianu nu a făcut vreo declaraţie în acest sens, devine tot mai clar faptul că Popescu va ieşi din acest proiect, urmând să se angreneze în cursa deloc uşoară pentru câştigarea şefiei Federaţiei Române de Fotbal.
MÂINE, CHINDIA AR PUTEA AVEA PREŞEDINTE
Tot pe parcursul acestei săptămâni, asociaţii vor vota noul staff executiv al Chindiei Târgoviştei. Foarte probabil, mâine ar putea apărea primele variante pentru postul de preşedinte. Organigrama trebuie completată cu vicepreşedinţi, contabil şi ofiţer de presă.
Preşedintele Ţuţuianu nu a oferit un răspuns ferm la întrebarea lansată de ziarişi referitoare la numelel reprezentantului CJ în AGA: „Nu înlocuim pe nimeni acum, doar de dragul schimbărilor. O să vedem în următoarea perioada dacă se impune o astfel de decizie. Este un subiect secundar, pentru că principalul nostru ţel este să salvăm echipa. Până pe 5 august vom ştii sigur unde vom juca. În B sau în C. Domnul Gică Popescu ne-a promis că până atunci vom afla cu siguranţă locul în care Chindia o să evolueze”, a concluzionat preşedintele Consiliului Judeţean.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro