Published On: joi, mai 3rd, 2018

Primarul Emanuel Spătarii: Noi, tinerii, suntem viitorul şi speranţa zilei de mâine

nichiduta.ro

Ziua Naţională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an, la 2 mai. Cu această ocazie, edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a transmis un mesaj: „Cu prilejul Zilei Tineretului, am deosebita onoare de a vă transmite cele mai sincere felicitări şi urări de bine!
Noi, tinerii, suntem viitorul şi speranţa zilei de mâine, a unei societăţi dezvoltate şi moderne!
Noi, tinerii, avem un rol important la dezvoltarea cursului democratic şi european al comunităţii în care trăim şi ne desfăşurăm activitatea. Participarea tinerilor la viaţa socială, politică, economică a societăţii este esenţială pentru realizarea unei dezvoltări durabile a ţării noastre.
Trebuie să ştiţi că aveţi şanse egale de afirmare, indiferent de statutul social, abilităţi şi posibilităţi personale, fiind responsabili ca cetăţeni activi, trebuie doar să tindeţi spre realizarea scopurilor.
„La mulţi ani tineri români!”, a transmis edilul Emanuel Spătaru.
Ambiţios şi foarte perseverant, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, cel mai tânăr edil din judeţul Dâmboviţa, ales în data de 5 iunie 2016, la vârsta de 27 de ani, nu s-a lăsat speriat de drumurile întortochiate ale administraţiei publice locale şi nici de faptul că va avea mult de lucru în comunitatea pe care o va conduce în următorii patru ani. El este şi preşedinte executiv al TSD Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro