Primarul din Dobra nu tolerează proastele obiceiuri şi nesimţul unora dintre concetăţeni!

După o scurtă perioadă de acomodare, firească pentru un debutant în administraţia publică locală, tânărul primar de la Dobra, Dan Nica şi-a intrat în ritm şi este când pe teren, când la Târgovişte, la diferitele instituţii unde îi este reclamată prezenţa. Cunoaşte problemele comunei, are proiecte şi ştie ce trebuie să facă pentru a le implementa. Vede tot ce se întâmplă şi nu este dispus să tolereze proastele obiceiuri şi nici nesimţul unor concetăţeni. A dovedit asta cu puţin timp în urmă, când i-a avertizat la modul cel mai serios pe cei care nu respectă munca altora, care se cred mai cu moţ şi nu păstrează ce s-a făcut până acum.
„Am o mare nemulţumire cu atitudinea unor oameni faţă de ceea ce ne înconjoară!
Cu toţii ne dorim să realizăm lucruri măreţe în localităţile noastre, să prosperăm, să avem condiţii deosebite, care să ne ofere un trai mai bun, o relaxare în desfăşurarea activităţilor cotidiene.
lată cum văd unii dintre noi acestea! Chiar ne batem joc de ceea ce avem,chiar nu ne interesează şi tot timpul vedem numai interes personal şi distrugem pentru a ne crea nouă înşine bine?
Un drum comunal asfaltat cu ceva timp în urmă, prin spatele grădinilor cetăţenilor şi care le creează un mare avantaj, fiind nepracticabil în anii anteriori asfaltării, acum este direct afectat. Cum se poate să ari terenul tău până lângă asfalt? A arat domeniul public, a arat şanţul!!!! Nu credeam că se poate aşa ceva!!!!
Un drum de exploatare agricolă pe care l-am reabilitat chiar în timpul carantinei şi de care pare că nu ne interesează, pentru că observ că este distrus pentru interesul personal al unora.
Un drum care de asemenea era de neutilizat pentru maşini şi utilaje mai mici, acum se intră pe el cu utilaje mari în condiţii de umiditate excesivă! Au arat până lângă el şi este distrus de utilaje grele.
În plus, unii aruncă gunoaie pe unde le vine, lasă din mijloacele de transport orice nu le mai e de trebuinţă oriunde şi oricând.
Cum să putem evolua, cum să ne dezvoltăm, cum să ne educăm copiii, cum să ne sacrificăm timp pentru a crea bunăstare şi frumuseţe, când noi înşine pare că ne batem joc unii de alţii?
Nu vreau să vă supăraţi, dar vă rog să privim în jurul nostru, să ne bucurăm de ceea ce avem, să întreţinem, să nu mai aruncăm gunoaie la întâmplare şi să respectăm ceea ce ne înconjoară.
Mulţi m-au sfătuit să trec la aplicarea de amenzi, însă am spus că deocamdată apelez la buna înţelegere. Acum vom trimite adrese pentru remedierea acestor probleme, iar dacă acestea vor continua, vom trece la aplicarea sancţiunilor!”, a scris primarul Dan Nica pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salariaţii care se vor autorecenza prin intermediul internetului, la recensământul din 2021, au dreptul la o zi liberă

Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 4 februarie 2020 privind organizarea şi desfăşurarea recensământului populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 prevede ca persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecţie a acestei metode.Dovada autorecenzării online […]