Published On: vin, dec. 6th, 2019

Primarul Cristian Stan, replică pentru liberali

nichiduta.ro

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte a răspuns punctual unor acuzaţii aduse de liberali şi a făcut si câteva consideraţii cu privire la decizia consilierilor locali PNL, de a nu vota două proiecte de hotărâre cu caracter patrimonial. Referitor la slaba organizare a manifestărilor de Ziua Naţională a României, la faptul că numai oficialităţile şi alte persoane selectate pe criterii care nu au fost făcute publice, au avut acces pe platou cu maşinile, edilul a dat vina pe Prefectura Dâmboviţa, care a organizat evenimentul. Aşa este, în plus locaţia de la Mănăstirea Dealu este pe teritoriul comunei Aninoasa, dar cineva ar fi trebuit să se gândească şi la oamenii de rând, obligaţi să urce pe jos, mai bine de doi Kilometri, pe o vreme câinoasă.
Vizavi de refuzul de a vota achiziţionarea Casei D’Italia, Cristian Stan a acuzat consilierii liberali că „nu au permis exercitarea dreptului de preempţiune” şi de iresponsabilitate administrativă. Edilul nu a considerat un impediment faptul că s-ar fi putut ajunge la o cheltuială totală de 300000 de euro, în situaţia în care ar fi fost amenajat un centru de promovare a patrimoniului cultural al oraşului. Cât despre scoaterea la vânzare a trei foste puncte termice, acesta a precizat că au fost solicitări venite din partea unor agenţi economici , în condiţiile în care Primăria Târgovişte nu are nici bani şi nici soluţii pentru investiţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro