Primarul Cristian Stan explică de ce a fost nevoie de suspendarea contractelor cu comercianţii din Piaţa 1 Mai

În şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care au fost suspendate raporturile contractuale cu comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în incinta Pieţei 1 Mai. Vizavi de acest subiect, primarul Cristian Stan a explicat că reprezintă o modalitate prin care comercianţii de la etaj nu vor mai plăti chirie pe perioada de suspendare a activităţii în spaţiile închise.
„A fost făcut acest demers administrativ deşi interdicţia de funcţionare a pieţelor trebuia însoţită de o asemenea măsură, nu să lase UAT-urile să găsească soluţii! Gândirea administraţiei centrale e focusată însă pe cu totul altceva decât pentru a sprijini şi a oferi această posibilitate de a nu mai plăti pentru spaţiul respective. Nu i-a interesat, au închis la interior şi la revedere”, a acuzat primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Topul Firmelor Dâmboviţene - eveniment organizat cu respectarea constrângerilor specifice stării de alertă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa celebrează performanţele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din judeţul Dâmboviţa, ediţia a XXVII – a. Această ediţie marchează şi împlinirea a 30 de ani de la reînfiinţarea în sprijinul comunităţii de afaceri dâm-boviţene, ani în care, Camera de Comerţ, Industrie […]