Primarul Cristian Stan, după atacul dement asupra unui autobuz: „Unii îşi bat joc de munca tuturor”

Primarul Municipiului Târgovişte a condamnat public gestul individului care a atacat un autobuz în trafic şi a spart un geam cu o sabie. Am reţinut din postarea sa şi faptul că sistemele video din dotarea noilor autobuze au furnizat probe concludente cu privire la autor şi derularea infracţiunii:
„Ne dorim cu toţii un oraş civilizat, curat şi mijloace de transport în comun noi şi moderne. Unii însă îşi bat joc de munca tuturor. în jurul orei 10, pe o stradă din oraş, un individ a spart, nici mai mult nici mai puţin, cu un fel de sabie, geamul de la şofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administraţiei publice locale din Târgovişte şi pus în circulaţie luna aceasta. Autorul a fost identificat şi prins rapid de către forţele de ordine, iar filmările de pe camerele video ale autobuzului, atât interioare, cât şi exterioare, sunt probe concludente. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autobuzul este asigurat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trei sferturi dintre şomerii dâmboviţeni provin din mediul rural

La sfârşitul lunii februarie 2021, in evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 5700 şomeri (din care 2765 femei), rata şomajului fiind de 2,96 %. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului a fost de 3,00 %, în această lună acest indicator a scăzut cu 0,04 […]