Primarul Cristian Stan anunţă un regulament de parcare pentru Târgovişte

In fiecare dimineaţă, într-un interval de numai două ore, în Târgovişte intră circa 12.000 de autoturisme, de unde aglomeraţie şi disconfort în trafic dar şi dificultatea găsirii unui loc de parcare. Pentru a elimina măcar în parte aceste neajunsuri, conducerea Primăriei Târgovişte urmează să elaboreze şi să pună în practică un regulament privind utilizarea parcărilor publice. Pe de altă parte, primarul Cristian Stan a reluat apelul către cetăţeni, de a recurge la transportul public:
„Discutăm de aproximativ 12000 de autoturisme care intră in Municipiul Târgovişte in intervalul orar 6.30-8.30. Sper ca in perioada următoare să incurajăm utilizarea mijloacelor de transport in comun, pentru că altfel va fi foarte, foarte dificil să facem faţă acestui trafic. De asemenea, parcările din oraş sunt foarte solicitate, iar in perioada următoare vom avea şi un regulament de parcare, prin care vom incerca să reglementăm această situaţie din oraşul nostru.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cazuri de muncă nedeclarată, depistate şi sancţionate in construcţii şi zootehnie

Prin acţiunile de control desfăşurate în domeniile relaţii de muncă şi securitate şi sănătate in muncă în luna iunie, inspectorii ITM Dâmboviţa au verificat 99 de angajatori, aplicându-se avertismente şi amenzi în valoare de 110000lei.Cele mai multe deficienţe, în domeniul relaţiilor de muncă, au fost constatate în domeniile construcţii, confecţii […]