Primarul Cristian Stan acuză un blat între consilierii locali PNL, PRO România, PMP şi USR

După ce s-au aceştia s-au abţinut de la vot în şedinţa extraordinară a CLM, la Proiectul de Hotărâre privind modificarea HCL din 26.09.2019, privind asocierea dintre Municipiul Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizarea şi reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgovişte Lot I”, primarul Cristian Stan a acuzat de blat consilierii municipali PNL, PRO România, PMP şi USR. Edilul a comentat că poziţia respectivilor consilieri locali este de neînţeles prin prisma faptului că, prin respectiva modificare creşte cu un million de lei cota de finanţare a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Proiectul a trecut cu votul consilierilor PSD, primarul Cristian Stan milţumind preşedintelui Consiliului Judeţean, Corneliu Ştefan pentru sprijin şi faptul că a înţeles necesitatea unui parteneriat real între Municipiului Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa.
„În şedinţa de astăzi am votat modificarea condiţiilor asocierii dintre Consiliul Local Municipal şi Consiliul Judeţean prin care a crescut cota de contribuţie a Consiliului Judeţean cu 1 milion de lei. Vreau să-i mulţumesc domnului Corneliu Ştefan, preşedintele CJD, pentru disponibilitatea de care a dat dovadă şi o să-i mulţumesc şi anticipat pentru viitoarele proiecte pe care le vom dezvolta împreună, pentru că un parteneriat între municipiul Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa este esenţial pentru dezvoltarea judeţului şi a municipiului. Este preşedintele Consiliului Judeţean care a înţeles cel mai bine necesitatea unui asemenea parteneriat. Cu toate acestea, am avut surpriza ca în şedinţa Consiliului Local PNL, PMP, USR şi Pro România să se abţină în bloc la un proiect de hotărâre prin care municipiul Târgoviştea primea 1 milion de lei pentru proiectul de centură, care este la un stadiu de execuţie de aproape 90%. Păi când vorbim de blaturi… Iată care sunt blaturile!”, a declarat Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu, PRO România: La un grad ridicat de absenteism, se pune problema legitimităţii viitorului parlament

După ce am trecut de jumătatea perioadei alocate, senatorul Adrian Ţuţuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a apreciat că parcurgem o campanie electorală atipică, marcată de posibilităţile foarte reduse de contact cu alegătorii. A anticipat Adrian Ţuţuianu o prezenţă redusă la vot, pe 6 decembrie, şi a scos în evidenţă faptul […]