Published On: joi, ian. 10th, 2019

Primarul Cristian Stan a prezentat o sinteză a investiţiilor derulate în Târgovişte

„Anul 2018 a fost unul dificil din punct de vedere financiar pentru noi, un an în care modificările aduse Codului Fiscal au influenţat într-o anumită măsură ritmul investiţiilor, fără însă a rămâne în urmă. În momentul de faţă, la nivelul administraţiei publice târgoviştene sunt în derulare 51 de investiţii, o parte pe fonduri europene, o parte pe fonduri de la Guvernul României şi o parte cu fonduri de la bugetul local”, a precizat primarul Cristian Stan, care a prezentat o sinteză a investiţiilor finalizate sau demarate pe parcursul anului trecut.
Edilul a deschis lista cu cele 11 investiţii realizate în cartiere, nominalizând aici proiectele mari de la Sagricom, de pe Str. Radu Gioglovan, Str. Crăiţelor şi zona Tribunalului Nou, Str. Nicolae lorga, din Microraionul V ori Str. Constantin Brâncoveanu. Au fost investiţii importante, care au constat în refacerea infrastructurii stradale, a canalizării pluviale, iluminatului public, dezafectarea garajelor, unde a fost cazul şi amenajarea de parcări moderne. lnvestiţii consistente au fost făcute şi în modernizarea infrastructurii rutiere, anul trecut fiind modernizate străzi în lungime de aproximativ 18 kilometri, dintre care patru numai în Cartierul Priseaca. A fost realizat programul de modernizare a locurilor de joacă şi tot anul trecut au început lucrările la Creşa 8 şi au fost semnate contractele de finanţare pentru reabilitarea a două creşe, două grădiniţe şi pentru realizarea unei baze sportive la Colegiul Naţional Constantin Carabella.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>