Published On: lun, nov. 20th, 2017

Primarul Cristian Stan: „A fost un an bun pentru municipiul Târgovişte”

nichiduta.ro

Prin prisma implementării proiectelor de dezvoltare şi reabilitare a infrastructurii rutiere, primarul Cristian Stan a apreciat că „a fost un an bun pentru municipiul Târgovişte”. Acesta a amintit aici atât despre programul de modernizare a străzilor cu finanţare de la bugetul propriu al oraşului cât şi despre lucrările finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
Primarul Cristian Stan a nominalizat lucrările de asfaltare din Cartierul Priseaca, în lungime totală de peste trei kilometri, reabilitarea străzilor Col. Băltăreţi şi Mr. Alexandrescu, la pachet cu Şoseaua Găeşti, dar şi realizarea, în procentaj de 90% a modernizării străzilor cuprnse în pachetul finanţat prin PNDL. Au fost modernizate şi mai multe parcări publice iar pentru anul viitor sunt programate să intre în reabilitare alte 35 de străzi din Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro