Published On: vin, feb. 24th, 2017

Primăria Târgovişte va solicita peste 100 de milioane de lei prin PNDL II

nichiduta.ro

În scopul obţinerii finanţelor necesare prin programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a Il-a, Primăria Târgovişte a depus deja proiecte în valoare de 58 de milioane de lei. Primarul Cristian Stan a amintit aici despre proiectele de reabilitare, modernizare şi extindere de la Şcoala Mihai Viteazul şi nu mai puţin de cinci creşe, proiecte pentru dotarea a şapte şcoli şi licee, dar şi pentru modernizarea a două pachete de străzi, cu o lungime totală de cinci kilometri.
Tot prin PNDL II se solicită finanţare pentru dotarea şi utilizarea cabinetelor medicale şcolare şi a cabinetelor stomatologice din şcoli şi licee. Primarul Cristian Stan a mai precizat că, până la sfârşitul perioadei de 30 de zile de la adoptarea Legii bugetului vor mai fi depuse şi alte proiecte, astfel încât totalul solicitărilor va depăşi 100 de milioane de lei. Între acestea au fost nominalizate documentaţiile pentru modernizarea şi consolidarea teatrului Tony Bulandra, Şcoala nr. 13 – Mircea cel Bătrân, Liceul Constantin Brâncoveanu, Grădiniţa nr. 15 cu program prelungit şi restaurarea Casei Fusea – Pârvulescu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro