Published On: mie, aug. 19th, 2015

Primăria Târgovişte începe etapa a treia de tratamente avio

nichiduta.ro

avionPrimăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa populaţiei că în perioada 19 – 22 august 2015, în intervalul orar 5.30 – 10.30, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv cartierele Priseaca şi Sagricom) se va executa cea de-a treia etapă de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc), prin pulverizare aeriană.
Combaterea dăunătorilor se va face cu insecticidul AQUA K-OTHRINE între 50 – 100 ml/ha, din grupa principală 3, tipul de produs 18, avizat de Ministerul Sănătăţii. Tratamentul se va executa o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, iar cazul în care vremea nu este favorabilă, acesta se va amâna pentru următoarea zi propice activităţii.
Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor 24h sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 km faţă de locul unde se execută tratamentul.
De asemenea, păşunatul şi consumul de fructe în zonele supuse tratamentului trebuie evitate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro