Primăria Târgovişte: Cheltuielile cu salariile cresc cu 20,1%

În şedinţa ordinară din luna iulie, consilierii locali municipali au aprobat „Proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Târgovişte şi al serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Municipal Târgovişte.”
Proiectul a fost elaborat în acord cu prevederile noii legi a salarizării unitare în sistemul bugetar şi, potrivit primarului Cristian Stan, s-a urmărit o repartiţie cât mai echitabilă a resurselor, fiind urmărită o reechilibrare a salariilor. Din cele 835 de posturi vizate, pentru 40 nu sunt creşteri întrucât existau deja excedente la salarizare. Primarul Cristian Stan a mai precizat că, per total, creşterea cheltuielilor cu salarizarea este cu 20,1%, cu majorări mai însemnate pe direcţiile de salubritate şi de administrare a patrimoniului public şi privat al municipiului. Odată cu creşterea salariilor, se aşteaptă şi un răspuns din partea personalului din primărie şi directiile subordonate, în sensul creşterii gradului de profesionalism şi eficienţei în rezolvarea sarcinilor de serviciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şoferii fără abateri vor plăti poliţe RCA mai mici cu 50%

Deşi bonusul propus iniţial era de numai 32 de procente, autorităţile anunţă că şoferii care nu sunt vinovaţi de producerea accidentelor rutiere vor plăti poliţe mai mici cu 50%. Modificările au fost anunţate după a doua dezbatere publică pe Proiectul de Normă privind asigurările auto din România – RCA, la […]