Published On: mar, aug. 1st, 2017

Primăria Târgovişte: Cheltuielile cu salariile cresc cu 20,1%

nichiduta.ro

În şedinţa ordinară din luna iulie, consilierii locali municipali au aprobat „Proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Târgovişte şi al serviciilor publice din subordinea Consiliului Local Municipal Târgovişte.”
Proiectul a fost elaborat în acord cu prevederile noii legi a salarizării unitare în sistemul bugetar şi, potrivit primarului Cristian Stan, s-a urmărit o repartiţie cât mai echitabilă a resurselor, fiind urmărită o reechilibrare a salariilor. Din cele 835 de posturi vizate, pentru 40 nu sunt creşteri întrucât existau deja excedente la salarizare. Primarul Cristian Stan a mai precizat că, per total, creşterea cheltuielilor cu salarizarea este cu 20,1%, cu majorări mai însemnate pe direcţiile de salubritate şi de administrare a patrimoniului public şi privat al municipiului. Odată cu creşterea salariilor, se aşteaptă şi un răspuns din partea personalului din primărie şi directiile subordonate, în sensul creşterii gradului de profesionalism şi eficienţei în rezolvarea sarcinilor de serviciu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro