Primăria Târgovişte a început programul de modernizare a infrastructurii stradale din Micro III

A fost finalizat un prim obiectiv inclus în programul de modernizare a infrastructurii stradale din Microraionul III al Municipiului Târgovişte. Este vorba despre parcarea adiacentă blocurilor C6 şi C10, unde, în locul garajelor inestetice-unele chiar insalubre, au fost amenajate peste 80 de locuri de parcare. Zona a căpătat cu totul alt aspect, civilizat, mai ales că se învecinează cu locul de joacă realizat anul trecut iar în fostul punct termic va fi amenajată o bibliotecă pentru copii.
Primarul Cristian Stan a precizat că s-a intervenit şi la canalizarea pluvială, a fost modernizat iluminatul public şi refăcute aleile. Microraionul III este cartierul cu cele mai multe garaje dar programul va continua pe tot parcursul acestui an, finanţarea fiind asigurată de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Complexul Naţional Muzeal "Curtea Domnească" va putea fi vizitat gratuit sâmbătă după-amiază

Cu prilejul evenimentului „Ora Pământului” (Earth Hour), organizat anual, în ultima sâmbătă a lunii martie şi care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică fată de problema dioxidu-lui de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” invită publicul să petreacă o oră în […]