Published On: lun, feb. 27th, 2017

Primăria Răzvad are proiecte pe PNDL 2, în valoare de 21 milioane de lei

nichiduta.ro

La Răzvad, autorităţile locale sunt în permanenţă preocupate de a identifica oportunităţile şi de a pregăti portofoliul de proiecte de investiţii în perspectiva dezoltării localităţii la standarde europene. Primarul Emanuel Spătaru, ales în vara anului 2016, a reuşit să proiecteze, alături de echipa instituţiei publice, proiecte care pornesc de la modernizarea iluminatului public din comună, reţea de apă, reţea de canalizare şi ajung la îmbunătăţirea condiţiilor din Şcolile Valea Voievozilor şi Răzvad. Edilul PSD, Emanuel Spătaru explică că proiectele vor fi depuse în curând pe PNDL 2, toate însumând peste 21 milioane de
lei.
„Noi am pregătit câteva proiecte importante pentru PNDL 2. Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor dar şi o extindere în satul Răzvad. Este un proiect în valoare de 15.000.000 de lei şi prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării. Un alt proiect vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor, cu o valoare de 1,6 milioane lei… Proiectul de extindere a reţelei de apă în Gorgota este un alt proiect ce îl vom depune pe PNDL, în valoare de 4 milioane de lei. Proiectul privind modernizarea iluminatului public în întreaga comună, în valoare de 1,2 milioane de lei”, a declarat primarul Emanuel Spătaru. Îmbunătăţirea confortului cetăţenilor localităţii Răzvad, este prioritatea zero pe agenda primarului Emanuel Spătaru.
De la 1 martie, răzvădenii sunt consultaţi în noul Dispensar
Preocupate de dezvoltarea infrastrurii comunei, autorităţile locale din Răzvad îşi dau tot interesul. La finele anului trecut, administraţia locală de la Răzvad a reuşit să inaugureze o investiţie majoră pentru comunitate şi anume, reabilitarea, modernizarea şi dotarea Dispensarului Răzvad, investiţie realizată prin finanţare obţinută pe PNDL-OG 28.
Primarul Emanuel Spătaru a anunţat că de miercuri, 1 martie 2017, medicii de familie vor oferi consulaţiile medicale în noul Dispensar Uman Răzvad.
„De la 1 martie, toţi cetăţenii de pe raza comunei Răzvad pot beneficia de noul Cabinet Medical, renovat, modernizat şi dotat prin PNDL-OG 28. Este un lucru foarte bun pe care l-am putut face pentru cetăţenii comunei Răzvad. Este un obiectiv benefic, important realizat prin PNDL, un program care a funcţionat foarte bine. Eu vreau să salut deschiderea PNDL 2, la care avem o alocare substanţială.”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro