Published On: vin, feb. 17th, 2017

Primăria Pucioasa vrea să modernizeze ansamblul-simbol din zona Cariera

nichiduta.ro

Transparenţa, dialogul şi consultarea permanentă cu cetăţenii sunt princiipiile de bază ale administraţiei locale de la Pucioasa. Primăria oraşului Pucioasa are pe lista de priorităţi a anului 2017, modernizarea ansamblului-simbol din zona Cariera. Proiectul de modernizare a acestei zone se va realiza în baza unei sponsorizări din partea unui partener al primăriei. Zona respectivă se doreşte a deveni un punct atractiv al oraşului.
În acest context, Primăria Pucioasa a lansat o provocare tuturor locuitorilor oraşului şi anume să vină cu idei şi propuneri în vederea realizării acestui proiect.
Propunerile, shiţele sau desenele pot fi postate pe pagina de facebook Primăria Pucioasa, în perioada 16.02.2017 -31.03.2017: „Primăria Pucioasa lansează un concurs de idei pentru modernizarea ansamblului-simbol din zona Cariera, în condiţiile în care un partener al Primăriei s-a angajat că va sponsoriza această investiţie ce se doreşte a fi un punct reprezentativ pentru oraşul nostru.
În acest sens, vă lansăm provocarea de a regândi şi reorganiza întreaga zonă, de a crea un design nou pentru textul „Băile Pucioasa” şi cruce, dar şi de a aduce elemente noi. Propunerile pot include simboluri reprezentative pentru oraş, idei pentru iluminat, materiale, detalii, etc.
Şniţele sau desenele pot fi postate pe pagina de facebook Primăria Pucioasa.
Aşteptşm cu interes propunerile dumneavoastră în perioada 16.02.201731.03.2017!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina de socializare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro