Published On: lun, iul. 17th, 2017

Primăria Pucioasa, în sprijinul cetăţenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă

nichiduta.ro

Primăria Pucioasa este preocupată şi de rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă locuitorii oraşului. Concret, autorităţile locale si-au propus să vină în sprijinul celor în căutarea unui loc de muncă dar şi în sprijinul angajatorilor, realizând o bază de date cu cei ce caută un loc de muncă. Locuitorii oraşului Pucioasa sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Pucioasa cu un Curriculum Vitae (CV):
„Ne-am apucat să construim o bază de date a celor care nu deţin un loc de muncă sau a celor care deţin şi vor să-l schimbe. Pe adresa Primăriei Pucioasa au venit în ultima perioadă tot mai multe solicitări. Cred că vom avea primul beneficiar al ajutorului de minimis, un investitor care va face o investiţie masivă şi are nevoie astăzi de 20 de muncitori necalificaţi. Aapărut o firmă turcească care face o fabric de detergenţi , vrea oameni calificaţi, necalificaţi… Nu era treaba noastră dar vrem să fim o interfaţă între angajat şi angajator. Să le uşurăm accesul către locurile de muncă şi totodată să le oferim angajatorilor o bază de date cât de cât completă… Dacă la începutul mandatului aveam peste 258 de beneficiari la ajutorul social, astăzi mai avem în jur de 58…”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.
CV-urile pot fi depuse de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.30 şi Vineri -08.00-14.00, la CIC sau Serviciul de Asistenţă Socială.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente