Primăria Pucioasa a depus două proiecte la ADR SUD Muntenia

0 0

Noua administraţie a oraşului Pucioasa, condusă de primarul Constantin Ana, este preocupată de atragerea fondurilor europene prin intermediul cărora se realizează investiţii importante ce contribuie la dezvoltarea oraşului.
Zilele trecute Primăria Pucioasa a depus, la sediul ADR SUD Muntenia, al doilea proiect european finalizat în ultima lună de zile. A fost depus un nou proiect, pe AXA prioritară 7, prioritatea de investiţii 7.1.
Denumirea proiectului este „Dezvoltarea Infrastructurii Turistice în statiunea Balneoclimatică Pucioasa”. Valoarea totală a proiectului este de aproape 5 milioane de euro, contribuţia Primăriei Pucioasa fiind de 2% şi are ca obiectiv reabilitarea a opt străzi din zona centrală, o investiţie imensă în cartierul Pucioasa Sat, amenajarea fostului parc de la gară şi crearea unui mic parc în zona stadionului.
Pe 15 noiembrie, administraţia de la Pucioasa a mai depus un proiect pe AXA prioritară 3, având ca obiect „Reabilitarea termică a trei blocuri situate pe str. Avram Iancu” – fiind singura localitate din judeţul Dâmboviţa ce a depus un astfel de proiect.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Una dintre cele mai moderne staţii de epurare din ţară a fost inaugurată la Moreni

Eforturile conjugate ale autorităţilor judeţene şi locale, conducerii Companiei de Apă şi ale constructorilor au făcut posibilă finalizarea unui obiectiv extrem de important pentru Municipiul Moreni. Este vorba despre reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare a apelor uzate, parte a contractului de lucrări CL 4, cu o valoare de 33,5 […]