Published On: mie, dec. 7th, 2016

Primăria Pucioasa a depus două proiecte la ADR SUD Muntenia

nichiduta.ro

Noua administraţie a oraşului Pucioasa, condusă de primarul Constantin Ana, este preocupată de atragerea fondurilor europene prin intermediul cărora se realizează investiţii importante ce contribuie la dezvoltarea oraşului.
Zilele trecute Primăria Pucioasa a depus, la sediul ADR SUD Muntenia, al doilea proiect european finalizat în ultima lună de zile. A fost depus un nou proiect, pe AXA prioritară 7, prioritatea de investiţii 7.1.
Denumirea proiectului este „Dezvoltarea Infrastructurii Turistice în statiunea Balneoclimatică Pucioasa”. Valoarea totală a proiectului este de aproape 5 milioane de euro, contribuţia Primăriei Pucioasa fiind de 2% şi are ca obiectiv reabilitarea a opt străzi din zona centrală, o investiţie imensă în cartierul Pucioasa Sat, amenajarea fostului parc de la gară şi crearea unui mic parc în zona stadionului.
Pe 15 noiembrie, administraţia de la Pucioasa a mai depus un proiect pe AXA prioritară 3, având ca obiect „Reabilitarea termică a trei blocuri situate pe str. Avram Iancu” – fiind singura localitate din judeţul Dâmboviţa ce a depus un astfel de proiect.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro