Primăria Dobra – al doilea contract de finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Comuna Dobra se numără printre puținele unități administrativ-teritoriale care beneficiază deja de două contracte de finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan. Și aici este meritul tânărului primar Daniel Nica, inițiatorul proiectelor. Dacă într-o primă etapă a semnat contractul de asociere pentru dalarea șanțurilor, de această dată a obținut finanțare pentru construirea unei baze sportive în satul de centru.
„Am semnat un nou contract de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea unei noi investiții în comuna Dobra! Este vorba despre construirea unei baze sportive în localitatea Dobra. Proiectul „Construire bază sportivă tip – varianta B în satul Dobra, comuna Dobra, județul Dâmbovița” se va derula prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.
Valoarea totală investiției este de 365.754,66 lei, din care contribuție Consiliul Local Dobra 207.299,53 lei (56,58%) și cofinanțare Consiliul Județean 158.455,13 lei (43,32%).
Va fi o bază sportivă modernă, care se va construi în curtea școlii din Dobra. Mulțumesc și pe această cale domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pentru sprijinul pe care îl acordă de fiecare dată comunei noastre!”, a precizat primarul Daniel Nica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 51 de milioane de lei sprijin prin Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Național Apicol este de 51.127.305,27 lei. Plata către beneficiari se va efectua de către APIA după controlul tuturor cererilor și după centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea încadrării în plafonul alocat pentru fiecare măsură […]