Published On: mar, ian. 23rd, 2018

Primăria continuă programul propriu de reabilitare a infrastructurii rutiere

nichiduta.ro

Ca urmare directă a modificărilor aduse la Codul Fiscal, Primăria Târgovişte va avea anul acesta venituri mai mici cu nouă milioane de lei din impozitul pe profit. Această pierdere va fi compensată însă prin încasarea taxei pentru autorizaţiile de construire din perimetrul fostei unităţi militare de la gară, fiind vorba în primul rând de viitorul mall al oraşului.
În consecinţă nu va fi afectat programul propriu de investiţii şi nici programul de modernizare a infrastructurii stradale. O primă licitaţie pentru lucrări de reabilitare şi întreţinere a străzilor a fost adjudecată la suma de peste trei milioane de lei, fiind vorba de 80000 metri pătraţi de străzi, trotuoare şi parcări. Între străzile pe care se va interveni, primarul Cristian Stan a nominalizat şi Str. Mihai Bravu, extrem de circulată, fiind practic intrarea din zona de nord a oraşului. Tot în acest lot sunt cuprinse numeroase parcări din microraioanele III şi IX ale municipiului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro