Primăria continuă programul de modernizare a infrastructurii stradale din Micro IX

Primăria Târgovişte continuă programul de modernizare a infrastructurii stradale în Micro-raionul IX- Cartierul „Mihai Viteazul”. Se lucrează cu toate forţele în zona Aleii Virgil Drăghiceanu , pentru reabilitarea parcărilor, constructorii încercând să profite de vremea încă favorabilă. Cu prilejul vizitei în teren, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a declarat: „Ne aflăm pe strada Virgil Drăghiceanu din microraionul IX, din Cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgovişte, unde debutează o nouă investiţie. Este vorba de o investiţie de reabilitare a acestor parcări, urmând însă ca întregul cartier să intre într-un amplu proces de modernizare. Este vorba de investiţii care vizează pe de-o parte, în afara acestor parcări, reabilitarea străzii Virgil Drăghiceanu, a străzii Boierescu Zaharia, Aleea Griviţa şi strada 9 Mai, care este împărţită în două loturi. Totodată, vom reabilita şi locurile de joacă din zonă şi, în plus, proiectul vizează şi marile bulevarde, este vorba de Bulevardul Independenţei, de Bulevardul Libertăţii şi Calea Domnească, toate urmând să intre în reabilitare anul viitor, lucrăm deja la proiect. Aceasta este numai prima etapă a unui amplu proiect. Aşa cum am procedat şi în microraionul III, practic întreg cartierul va fi modernizat.”
Edilul a mai spus că lucrările din Micro-raionul IX se vor termina anul viitor şi a amintit că întregul cartier se află în plin proces de modernizare „nu numai dacă ne referim la infrastructura rutieră. Avem aici Creşa Nr. 8, Grădiniţa Nr.8 „Rază de soare”, dar şi Şcoala Nr.8 „Mihai Viteazul”, proiecte în derulare în acest moment, la faza de execuţie. Creşa 8 se face prin PNDL, Grădiniţa Nr.8 şi Şcoala „Mihai Viteazul” pe fonduri europene, într-un program de reabilitare a infrastructurii, indiferent de natura acesteia, fără precedent. Veţi vedea că anul viitor acest cartier se va schimba radical, aşa cum s-a întâmplat şi în alte zone din oraşul Târgovişte.Avem şi o centrală termică în spatele acestor blocuri, unde lucrăm acum la parcări, este o centrală din aceea la subsol, demarăm procedurile pentru desfiinţare şi probabil vom realiza acolo o extindere a parcării din zonă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Retragerea proiectului DN 71 încinge spiritele pe scena politică

De la reabilitarea DN 72 Ploieşti-Târgovişte -Găeşti, cu 10 ani în urmă, Judeţul Dâmboviţa nu a mai beneficiat de nicio investiţie majoră în reţeaua de infrastructură rutieră. Au fost întocmite studii şi proiecte pentru extinderea şi modernizarea DN 71 Bâldana- Târgovişte-Sinaia şi pentru DN 7 pe tronsonul Bâl-dana-Titu (investiţie asumată […]