Prim-vicepreşedintele Sorin Câmpeanu, prezent la inaugurarea sediului Pro România din Găeşti

La nici o lună de la inaugurarea sediului din Moreni al Pro România, un eveniment similar a avut loc, ieri, în oraşul Găeşti. Mergând mai departe puţin, putem remarca încă o similitudine: dacă la Moreni a fost desemnat drept coordonator un tânăr om de afaceri, nou venit în politică, şi la Găeşti se va ocupa de organizaţia locală a partidului condus de Victor Ponta un tânăr antreprenor, fiind vorba aici de Cristian Popescu. Acesta a declarat că a ales Pro România fiind atras în primul rând de mesajul politic serios transmis de iniţiatorii proiectului, că are o experienţă antreprenorială care o să îi fie de folos în pasul pe care îl face în activitatea politică. Cristian Popescu a mai spus că are mulţi colaboratori de valoare, cu ajutorul cărora poate alcătui o echipă performantă, devotată comunităţii în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea.
La inaugurarea sediului din Găeşti au participat Georgică Dumitru, coordonatorul organizaţiei judeţene a Pro România, secondat de mai mulţi membri ai biroului judeţean, invitat de onoare fiind dpt. Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta, membru fondator şi prim- vicepreşedinte ales al partidului. Cu privire la activitatea Pro România la nivel de judeţ, Georgică Dumitru a punctat că, în ultima lună, au crescut atât numărul de membri cât şi al organizaţiilor locale.
Intrând în registrul politic, prim-vicepreşedintele Sorin Câmpeanu a declarat că Pro România „are o abordare pe termen lung, în interesul României şi interesul fiecărui cetăţean al României. Cealaltă abordare, de rezolvare de moment a lucrurilor, mie personal şi nouă, la nivelul acestui start-up politic, ni se pare iresponsabilă. Mai concret şi mai direct spus, este iresponsabil să-I minţi pe oameni că nu sunt probleme. Din păcate probleme sunt foarte multe. Sunt probleme pe termen scurt, sunt probleme pe termen mediu.(…) Soluţiile de moment, merg doar până la un moment dat. La nivelul Pro România, noi pledăm pentru o abordare implicată, onestă şi profesionistă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Implicare şi responsabilitate pentru proiectul "Fiecare copil merită o poveste"

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a găzduit o întâlnire cu directorii unităţilor şcolare care au în subordine învăţământul preşcolar din judeţ, întâlnire în cadrul căreia Asociaţia OvidiuRo va prezenta programul pilot de lectură în grădiniţe „Fiecare copil merită o poveste”. Programul este deja lansat în judeţul nostru şi scopul întâlnirii este […]