„Prichindeii” lui Alexandru Filip Vor să facă performanţă

A.l.
Foto:tvpartener.ro
Foto:tvpartener.ro

I-am văzut pe puştii de 9-10 ani de la F.C. Municipal Târgovişte la câteva antrenamente şi la meciurile unui turneu la sală. Mi-au plăcut cum aleargă, cum dau în minge, cum se pregătesc. în trupa profesorului Alexandru Filip sunt şi trei stângaci da rasă, Gabriel Stoican, Cristi Constantin şi Anghel Elisei, ca şi antrenorul lor, fost jucător de Liga a 2-a şi întâi, fost internaţional de juniori şi de tineret. Aici i-a avut antrenori pe Florin Cheran şi Emil Săndoi. De o jumătate de an a pus ghetele în cui, şi-a luat fluierul, agenda şi treningul de antrenor.
După ce s-au antrenat la Aninoasa, „prichindeii” lui Alexandru Filip şi-au mutat cartierul general în moderna sală de sport din Răzvad. Au găsit toată înţelegerea şi deschiderea primarului Constantin Năstase şi a viceprimarului Emanuel Spătaru.
Pe parchetul sălii din Răzvad se pregătesc cu multă ambiţie: Vlad Rizea, Ştefan Tomescu, Cristi Stoica, Mario Toma, Dragoş Amorăriţei, Edi Vlad, Gabriel Stoican, Ovidiu Voicu, Alexandru Sălăgeanu, Cristi Constantin, Daniel Stan, Anghel Elisei, Ştefan Pârvu.*0
Gruparea finanţată de Ghiorghi Zotic a participat recent la un turneu de fotbal în sală, dotat cu Cupa Unirii. Elevii lui Alexandru Filip s-au clasat pe locul trei. Apoi, Anghel Elisei a primit trofeul pentru cel mai talentat jucător, iar Gabriel Stoican, pentru cel mai bun jucător al turneului.
F.C. Municipal a învins-o, cu 6-0, pe Valea Voievozilor, şi cu 2-0 pe Şcoala generală Răzvad, în preliminarii. în semifinale a fost învinsă, cu 5-1, de Luceafărul 1 Răzvad (antrenori Iulian Marin şi Nini Rus). Dar echipa gazdă a folosit jucători cu doi – trei ani mai mari decât târgoviştenii.
în finala mică (locurile 3-4), F.C. Municipal a dobândit-o, cu 4-0 (Elisei, Stoican 2, Stan), pe CSS Târgovişte.
F.C. Municipal (20032004) se pregăteşte cu multă conştiinciozitate. în primăvară, mulţi dintre băieţii lui Alexandru Filip vor debuta într-o competiţie oficială. Cea a juniorilor E. Vor juca alături de elevii lui Ilie Sorin.
De remarcat că, în perioada 4-10 ianuarie, gruparea lui „Felipe” a fost în cantonament centralizat la Runcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviţeană. Echipe tari în a doua parte a campionatului

Majoritatea echipelor din Liga a 4-a dâmboviţeană vor începe pregătirea de iarnă în luna februarie. Unele echipe vor aborda returul fără antrenament. Sezonul de primăvară va debuta cu o etapă de Cupa României, pe 2 martie. Peste o săptămână se va disputa prima etapă din retur. Asta dacă nu se […]