Prezenţă redusă la Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, au organizat, vinerea trecută, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a desfăşurat în Târgovişte, începând cu ora 10.00, la Clubul Studenţilor, o locaţie consacrată pentru astfel de evenimente.
După centralizarea datelor,a rezultat că au fost prezenţi 63 de agenţi economici cu o ofertă de 718 locuri de muncă vacante.
La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat însă numai 587 persoane, dintre care 223 au fost selectate în vederea încadrării în muncă. Un dezinteres totuşi greu de explicat, într-un judeţ cu 13600 de şomeri înregistraţi şi o rată a şomajului de 6,8%, cu două puncte procentuale mai mare decât media pe ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

WELCOME BACK, DRAGAN! CS Municipal Târgovişte - CS Dinamo Bucureşti 3-0 (25-13, 25-18, 25-19)

Voleibalistele lui Dragan Nesic au făcut unul dintre cele mai bune meciuri stagionale chiar în faţa echipei care le-au oferit posibilitatea de a spera, din nou, la locul 2. Dinamo a venit la Târgovişte după ce învinsese cSm Bucureşti şi părea o nucă greu de spart de către dâmboviţence. Şi […]