Prevenirea infracţiunilor prin campanii de informare la nivelul judeţului Dâmboviţa

Poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, au organizat o acţiune pentru prevenirea infracţiunilor contra persoanei şi a infracţiunilor contra patrimoniului.
Astfel, în cadrul activităţii organizate, poliţiştii au discutat cu cetăţenii din oraşul Titu şi le-au oferit recomandări, dar şi materiale cu caracter informativ-preventiv.
De asemenea, aceştia au primit din partea poliţiştilor şi sfaturi referitoare la adoptarea unui comportament responsabil în societate, precum şi cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecţie sanitară pentru limitarea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, la primăria din localitatea Lunguleţu, a fost organizată o sesiune pentru informarea personalului de specialitate care desfăşoară activităţi de asistenţă socială, acestora fiindu-le comunicate aspecte referitoare la aplicaţia Bright Sky.
La activitate au participat şi voluntari de la Organizaţia „Salvaţi Copiii” -Filiala Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comisar şef de poliţie Nuţă Ion a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să exercite atribuţiile Şefului Serviciului Ordine

Prin dispoziţia Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, începând cu data de 15 aprilie, comisar şef de poliţie Nuţă Ion a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să exercite atribuţiile Şefului Serviciului Ordine Publică.Acesta este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” şi începând cu anul 2003 […]