Prevenirea furturilor de biciclete

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Moreni au identificat un bărbat, de 65 de ani, din Dărmăneşti, bănuit de furtul unei biciclete lăsate neasigurată în faţa unei societăţi comerciale.
Bunul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată nici măcar pentru câteva minute!
Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!
Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei. Unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să acopere cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!
Corpul fix de care va fi asigurată bicicleta trebuie să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls ori pentru a nu fi ridicată bicicleta deasupra acestuia.
Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate! Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje !
Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzaţi astfel de chilipiruri şi în acest mod veţi descuraja furturile de biciclete. În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un bărbat de 43 de ani, din Cornăţelu, reţinut de poliţiştii din Titu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Cornăţelu, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi nere-spectarea măsurilor stabilite de instanţa de judecată printr-un ordin de protecţie. Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă […]