Prevenirea faptelor ilegale, în zona superioară a Văii lalomiţei

Specialişti în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi preventiv-educative în cadrul unor acţiuni comune de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra ariilor naturale protejate, florei şi faunei sălbatice.
Acţiunile au fost organizate în cooperare cu Administraţia Parcului Natural Bucegi, în zona superioară a Văii Ialomiţei, în locurile de campare organizate cu încălcarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice şi ale Legii nr. 54 din 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic. Activităţile au avut ca scop informarea turiştilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente actelor normative menţionate, dar şi la pericolele la care îşi pot expune sănătatea şi siguranţa prin cam-parea în locuri neamenajate. În cadrul acţiunii comuna au fost distribuite 100 de materiale informative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au făcut front comun şi au asigurat condiţii de siguranţă, elevilor de clasa a VlII-a, reveniţi la şcoală

Elevii de clasa a VlII-a şi a XII-a s-au întors din 2 iunie la şcoală pentru aproape două săptămâni de pregătire înaintea examenelor de Bacalaureat şi Evaluare Naţională.Şi la Şcoala Răzvad au revenit pe 2 iunie, 45 de elevi de clasa a VIII-a. Pentru ca orele de pregătire să se […]