PREVENIREA FAPTELOR DE VIOLENŢĂ ÎN COMUNITĂŢILE DÂMBOVIŢENE

Poliţiştii de la structura de prevenire a criminalităţii şi cei din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti, au desfăşurat activităţi în vederea informării cetăţenilor cu privire la răspunderea penală şi consecinţele comiterii unor fapte cu violenţă.
Astfel, poliţiştii le-au oferit sfaturi şi informaţii despre formele de manifestare ale actelor de violenţă, modalităţile de prevenire ale unor astfel de fapte, cât şi despre modul în care, în calitate de victime, pot beneficia de sprijin din partea instituţiilor abilitate.
Totodată, poliţiştii au atras atenţia cetăţenilor şi cu privire la necesitatea protejării bunurilor pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni de furt sau înşelăciune.
În continuare, poliţiştii vor fi în teren şi vor iniţia discuţii cu cetăţenii în scopul transmiterii unor mesaje preventive, cât şi pentru conştientizarea acestora cu privire la consecinţele la care se expun prin încălcarea prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie şi poliţiştii fac campanii de informare pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus

Structura de prevenire a criminalităţii şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de voluntari de la Crucea Roşie România – Filiala Dâmboviţa, au organizat o activitate în scopul conştientizării şi responsabilizării cetăţenilor, pentru prevenirea limitării răspândirii infecţiei cu virusul Sars-CoV-2.Activităţile au fost desfăşurate în zonele aglomerate de pe raza […]