Prevenirea faptelor antisociale

Jandarmii, polițiștii, pompierii și reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Dâmbovița au desfășurat în zona centrală a municipiului Moreni o acțiune de informare și prevenire menită să asigure siguranța cetățenilor.
Cu această ocazie, pe lângă aspecte legislative referitoare la prevenirea faptelor antisociale, au fost aduse în atenție și măsurile adoptate la nivel județean pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și anume:

  • obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de așteptare (st
  • buz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani;
  • obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ din județul Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Școlile rămân deschise și peste pragul de infectare de 6 la mie

Școlile vor fi decuplate de la rata de infectare din localitate, după ce Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a decis eliminarea pragului de 6 la mie, de la care școlile treceau în online. Decizia a fost luată în unanimitate, exclusiv de membri cu […]