Published On: lun, iun. 18th, 2018

Prestaţia echipei de la Târgovişte i-a fost fatală MUTU, DAT AFARĂ DE LA FC VOLUNTARI

nichiduta.ro

Directorul general al clubului
FC Voluntari, Dan Leasă, a declarat, joi, că a demsionat după ce antrenorul Adrian Mutu a fost dat afară de Consiliul de Administraţie al grupării ilfovene.
„Mi-am dat demisia pentru că azi, în urma unei şedinţe, Consiliul de Administraţie a decis să îl schimbe pe Mutu. Nu sunt de acord, nu este normal şi am decis să îmi dau demisia. Mutu a rămas surprins şi el, nu se aştepta. Obiectivul a fost salvarea de la retrogradare, nimic mai mult. Pe un an şi jumătate a avut contract”, a declarat Leasă, potrivit digisport.ro.
El a precizat că fostul stelist Constantin Gâlcă ar putea prelua echipa: „S-a discutat să vină Gâlcă antrenor şi Adi Ilie un fel de manager la echipa mare doar pentru transferuri, să răspundă de jucătorii aduşi. Eu nu am fost de acord cu asta.”
Adrian Mutu a preluat conducerea tehnică a ilfovenilor la 14 aprilie, înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu.
FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce a câştigat, miercuri, în deplasare, cu 3-0, la executarea loviturilor de departajare, barajul de menţinere/promovare, cu Chindia Târgovişte.
La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari.
FC Voluntari a terminat pe locul 12 în Liga I, în timp ce Chindia a ocupat locul 3 în Liga a ll-a.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro