Preşedintele Virgil Guran, avertisment pentru organele de ordine publică: „Să reţină că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine!”

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Coti-nescu, a acuzat public faptul că „PSD nu a renunţat la vechile obiceiuri, dobândite din vremea tovarăşului Iliescu. Au continuat cu vechile practici, cu căratul la vot. În Târgovişte am avut neplăcuta surpriză să-i vedem că nu s-au mobilizat doar la a căra „noaptea, ca hoţii”. Au făcut-o şi ziua în amiaza mare, fără niciun fel de problemă. Nu i-a oprit nimeni. Au cărat din cartierele Romlux, Priseaca şi din zonele menţinute în sărăcie.”
Şi Virgil Guran, şeful organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal a vorbit despre nereguli şi a prezentat cazul primarului de la Bucşani, care ar fi promis beneficii de ordin social contra voturi. Mai mult decât atât, Guran a declarat că o să atragă atenţia „şi pe cale oficială, şi poliţiei, celor care ar trebui să facă ordine în turul II, să fie atenţi la cei care vin cu atenţii la oameni, care îi duc pe oameni la vot pe aici, prin diverse cartiere din Târgovişte. Pentru că, în celelalte localităţi au mai fost, n-au mai fost, dar la Târgovişte parcă a părut prea hotărâtă treaba şi nimeni nu a luat atitudine. Organele care trebuie să acţioneze trebuie să reţină că că PNL a venit la guvernare şi vrea corectitudine. Spunem un singur lucru: Să vegheze ca votul să fie corect, fără aranjamente, fără daruri date. Cred că trebuie să mergem către normalitate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tuţuianu. răspuns fără echivoc: "Nu mă înscriu în Partidul Social Democrat"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, n-a făcut niciodată un secret din faptul că se întâlneşte frecvent şi poartă discuţii cu primarii PSD cu care a colaborat bine cât timp a fost preşedintele organizaţiei. Nu a ascuns nici faptul că i-ar dori alături, în noua construcţie politică în care s-a […]