Preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu: „Rolul tinerilor în alegerile din 2016 este nu numai important ci şi determinant”

I.B.

liviu vasilescuTinerii social-democraţi dâmboviţeni sunt mai hotărâţi ca niciodată să pună umărul la dezvoltarea comunelor şi implicit a judeţului Dâmboviţa. Şi-au propus dar şi îşi doresc să poată să aibă un cuvânt de spus în consiliile locale ce se vor alege în iunie 2016. Preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu a spus că „rolul tinerilor în alegerile din 2016 este nu numai important ci şi determinant”. Mai mult liderul tinerii social-democraţi dâmboviţeni ne-a declarat că cel puţin doi tineri să fie pe poziţii eligibile în consiliile locale din fiecare localitate: „Eu cred că este important ca pe listele pentru consiliile locale să se regăsească cât mai mulţi tineri. Motiv pentru care în procedura noastră internă am încheiat, ca să spun aşa un tur al organizaţiilor noastre de tineret din judeţul Dâmboviţa şi am stabilit, am cuantificat o bază de date, de selecţie, de peste 300 de tineri care să fie propozabili, să candideze pe un loc eligibil sau neeligibil pentru consiliile locale în comunităţile de unde aceştia fac parte. Ne propunem astfel ca cel puţin doi tineri să fie pe poziţii eligibile şi sigur, alţi doi, trei, în funcţie de mărimea localităţii şi alte circumstanţe, să fie pe poziţii care să le confere o anumită vizibilitate în comunitatea pe care o reprezintă şi să ne antrenăm politic. Este foarte clar că nu putem forma consiliile locale doar din tineri dar reprezentativitatea este obligatorie. Eu cred că obiectivul de a avea doi tineri pe poziţii eligibile, îl putem realiza”, a declarat Liviu Vasilescu, preşedinte TSD Dâmboviţa. Se pare că ar fi şi tineri ce ar putea deveni candidaţi pentru funcţia de primar în unele localităţi, însă în funcţie de sondaje se va decide totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 martie - data limită pentru depunerea cererilor de scutire de impozit

Primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că a fost stabilită metodologia privind scutirea persoanelor fizice îndreptăţite de plata impozitului pe locuinţă. Pot beneficia de această facilitate toţi proprietarii care au venituri lunare mai mici decât salariul minim brut pe economie, care primesc indemnizaţie de şomaj sau ajutor […]