Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a plantat arbori în judejul Dâmboviţa de Ziua Internaţionala a Pădurilor

De Ziua Internaţională a Pădurilor, duminică, 21 martie 2021, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a ales să vină în judeţul Dâmboviţa şi să participe la o acţiune de împădurire pe raza comunei I.L. Caragiale.
Alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu au fost secretarul general, Paul Stănescu, preşedintele PSD Dâmboviţa – Corneliu Ştefan -preşedinte CJ Dâmboviţa, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean, secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Daniel Cristian Stan şi parlamentarii PSD Dâmboviţa.Liderul social-democraţilor,Marcel Ciolacu a spus că a ales judeţul Dâmboviţa pentru că aici sunt cele mai vechi păduri din ţară. El a amintit că social-democraţii au iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni, au votat DNA al pădurilor, au conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL.
„Am vrut să vin de Ziua Internaţională a Pădurii în Dâmboviţa, pentru că aici sunt cele mai vechi păduri din ţară. Trebuie să creştem suprafeţele împădurite! Şi să oprim definitiv tăierile ilegale. Reîmpădurirea României este o necesitate şi ea trebuie să fie o prioritate. Nu doar astăzi, ci în fiecare zi!
Noi asta am încercat: să protejăm pădurea şi să ajutăm la regenerarea ei.
Am iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni. Am votat DNA-ul pădurilor. Am conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL, cum îl cunoaşteţi toţi.
Dar nu este încă suficient. Oprirea tăierilor ilegale este la fel de importantă ca plantarea de noi arbori! Voi propune o amplă reformă a sectorului forestier, pentru a pune capăt definitiv defrişărilor! Protejarea pădurii este o prioritate naţională, nu un subiect politic!!!”, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marcel Ciolacu, de la Târgovişte, a dat un mesaj pentru Guvernul Cîţu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a venit în Dâmboviţa şi a participat la o acţiune de împădurire, iar după aceea a avut şi o întâlnire de lucru cu o parte din primarii dâmboviţeni ai PSD Dâmboviţa. Spunem cu o parte, pentru că nu s-a putut o întâlnire cu toţi edilii, din […]