Preşedintele PSD Dâmbovita.Corneliu Ştefan: Liberalii legalizează turismul electoral, o soluţie mizerabilă prin care vor cu orice preţ să rămână la putere!

Guvernul Orban a dat o ordonanţă de urgenţă pentru organizarea alegerilor anticipate care reglementează situaţia în care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate, deoarece în România nu există o astfel de reglementare precisă. Conform noii OUG, la parlamentare vor putea vota alegătorii indiferent de locul în care se află. Până acum, votul era permis numai în circumscripţia din care făcea parte.
Deputatul Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa spune că prin noua OUG a lui Orban se legalizează turismul electoral, o soluţie mizerabilă prin care vor cu orice preţ să rămână la putere: „Reprezentanţii PNL sunt disperaţi. Îşi forţează norocul, sfiindând legile supreme ale ţării, sfidând Parlamentul României, sfi-indându-ne pe fiecare dintre noi, cetăţenii acestei ţări. Ordonanţa de urgenţă dată „noaptea ca hoţii”, ce vizează organizarea alegerilor anticipate, iese din toate tiparele democraţiei şi ale statului de drept. Practic, liberalii, prin acest act, legalizează turismul electoral. O soluţie mizerabilă prin care vor cu orice preţ să rămână la putere!”, a declarat deputatul Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Grup tematic regional pentru protecţia mediului, eficienţă energetică şi tranziţia către o economie circulară

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat evenimentul regional destinat protecţiei mediului, eficienţei energetice şi tranziţiei către o economie circulară, în vederea actualizării documentelor de programare pentru implementarea viitorului exerciţiu financiar. Evenimentul a fost deschis cu o serie de prezentări ce au vizat arhitectura instituţională şi obiectivele prioritare de […]