Preşedintele PNL Dâmboviţa îi transmite lui Adrian Ţuţuianu „să-şi vadă de treaba lui!”

Preşedintele PNL Dâmboviţa îi transmite lui Adrian Ţuţuianu „să-şi vadă de treaba lui!” Liberalii dâmboviţeni au organizat o primă conferinţă de presă cu mult mai devreme comparativ cu anii trecuţi, protagonişti fiind preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, Aurelian Cotinescu -preşedinte PNL Târgovişte şi vicepreşedintele Gabriel Grozavu. Este încă un semn că liberalii vor să conteze în politica dâmboviţeană, să arate, cum singuri au spus, ca un adevărat partid de opoziţie.
Virgil Guran a abordat frontal problema repartizării fondurilor guvernamentale către unităţile administrativ-teritoriale şi a declarat că nu va mai tolera abuzuri de genul celui de la repartiţia economiilor rezultate la PNDL II, când localităţile administrate de primari liberali au primit sub 5% din suma alocată judeţului deşi, ca număr de locuitori, au o pondere peste 21%. Acesta a mai declarat că „dublu faţă de primăriile PNL a primit Primăria Cobia, unde primarul este tatăl unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean” şi a avertizat că reacţia va fi mult mai vechementă în cazul în care va mai constata că banii „se vor da cu dedicaţie”, pentru a ajunge la anumite firme prin procedura de încredinţare directă.
Şeful liberalilor dâmboviţeni a avut un mesaj şi pentru Adrian Ţuţuianu: „Văd că Adrian Ţuţuianu a început să ne dea sfaturi. Să-şi vadă de treaba lui. Nu ne interesează ce fac ei la PSD!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

în perioada 21.01.2019 - 25.01.2019, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate

în perioada 21.01.2019 – 25.01.2019, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate