Published On: mar, feb. 7th, 2017

Preşedintele OFSD Dâmboviţa. Claudia Gilia: România are un preşedinte care şi-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituţia României, a incitat şi chiar a alimentat protestele

nichiduta.ro

Preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a ieşit într-o conferinţă de presă şi a afirmat clar şi răspicat că la acest moment, România are un preşedinte care şi-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituţia României, acela de mediator între puterile statului şi nu numai, şi de mediator între stat şi societate. Mai mult, social-democrata Claudia Gilia a spus că, preşedintele României, Klaus lohannis a reuşit să-i învrăjbească pe români, ba mai mult a incitat şi chiar a alimentat protestele.
„Partidul Social Democrat îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu, un guvern care a fost învestit în mod constituţional, un guvern care este legitimat prin voturile a peste 3,6 milioane de cetăţeni.
PSD militează pentru respectarea principiului separaţiei şi echilibrului puterilor în stat, pentru respectarea democraţiei, dar şi a principiilor care guvernează statul de drept. În opinia noastră este necesar să revenim la normalitate.
Pentru PSD este importantă stabilitatea ţării. Dezbaterea problemelor din societate şi mai ales reglementarea soluţiilor pentru aceste probleme trebuie să se facă în forurile constituţionale, cele care sunt statuate de constituţia României. Este necesar o dezbatere cât mai recentă cu specialişti veritabili, repet, veritabili ai Dreptului Penal, de procedură penală pentru a realiza un Cod Penal şi un Cod de procedură penală…
Din păcate, în România, la acest moment, avem un preşedinte care, în opinia noastră, şi-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituţia României, acela de mediator între puterile statului şi nu numai, şi de mediator între stat şi societate. În opinia noastră, este datoria preşedintelui României să fie cel care susţine revenirea la situaţia normală, este cel care să solicite dialogul între toate forţele politice din societatea românească.
Din păcate, preşedintele României a reuşit să-i învrăjbească pe români. Este un preşedinte care, din păcate, spun iarăşi, a incitat şi chiar a alimentat protestele şi acest lucru nu-l face un preşedinte mediator. Cei care protestează în Piaţa Victoriei, pentru că au anunţat că o să protesteze în continuare, de ce o fac?
Manipulatorii de profesie nu vor înceta să provoace la nesfârşit şi ne întrebăm ce se va întâmpla cu România. România nu este a unor instigatori care s-ar simţi bine să-i pună în nişte situaţii deosebite pe români şi care, cu siguranţă, s-ar bucura de răul care s-ar produce”, a declarat preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.
Atât la începutul declaraţiei, cât şi la finalul declaraţiei, preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a spus că Partidul Social Democrat îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu, un guvern învestit în mod constituţional, un guvern care este legitimat prin voturile a peste 3,6 milioane de cetăţeni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro