Published On: mar, mai 2nd, 2017

Preşedintele OFSD Dâmboviţa. Claudia Gilia: Guvernarea PSD îndreptă inechităţile din domeniul salarizării

nichiduta.ro

Proiectul de lege prin care salariile primarilor, viceprimarilor şi preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene, vor creşte cu 30% a fost aprobat de Parlament şi ajunge la promulgare. Practic, de luna viitoare, primarii şi viceprimarii, dar şi preşedinţii şi vicepreşedinţii de consilii judeţene vor încasa cu 30% mai mult decât în prezent. Preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia-vicepreşedinte CJ Dâmboviţa a făcut câteva precizări legate de modificarea legislativă a OUG 9/2017, în sensul majorării cu 30% a indemnizaţiilor primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene: „Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională a aprobat modificarea OUG 9/2017, în sensul majorării cu 30% a indemnizaţiilor primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene. Este în opinia mea, un gest de reparaţie pentru cei care au fost aleşi de cetăţeni să conducă destinele comunităţilor locale. Pentru o guvernare locală eficientă este nevoie ca atât aleşii, cât şi funcţionarii publici să fie recompensaţi conform competenţelor şi, mai ales, responsabilităţilor pe care le au.
Guvernarea PSD a înteles acest lucru şi a acţionat atât prin această modificare legislativă, cât şi prin proiectul legii salarizării unitare care va îndrepta inechităţile din domeniul salarizării.”, a declarat Claudia Gilia.
Preşedintele OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia-vicepreşedinte CJ Dâmboviţa, a mai spus că pentru o guvernare locală eficientă este nevoie ca atât aleşii, cât şi funcţionarii publici să fie recompensaţi conform competenţelor şi responsabilităţilor pe care le au.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente