Published On: joi, ian. 4th, 2018

Preşedintele Marius Caraveţeanu, despre „grupul de pe facebook”

nichiduta.ro

Cel puţin pe perioada sărbătorilor, preşedintele Marius Caraveţeanu a ales să nu critice devierea clară a deputatului Cezar Preda de la linia oficială a PNL Dâmboviţa. În ultima conferinţă de presă, şeful liberalilor dâmboviţeni a evitat un atac frontal, mulţu-mindu-se cu un comentariu aproape neutru, cu o uşoară doză de ironie, vizavi de iniţiativa înfiinţării unui grup creştin-demo-crat:”Mai nou am aflat că este un grup pe facebook, grup politic. Eu cred că este un lucru bun. Adică domnia sa doreşte, prin acest demers, să recupereze dintre colegii nemulţumiţi, care sunt încercaţi de diverse frustrări, ceea ce este lăudabil.”
Preşedintele Caraveţeanu a dat de înţeles că nu vede în asta o problemă, cu condiţia ca respectiva iniţiativă să rămână în spaţiul virtual şi a promis că vor fi multe noutăţi după sărbători.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro