Published On: joi, iul. 18th, 2013

Preşedintele interimar Jean Popescu reclamă „problemele de imagine şi de competenţă al guvernului”

nichiduta.ro

Conferinta PDL 4.07.2013Dr. Jean Popescu, preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, a criticat Guvernul Ponta, despre care a spus că are atât probleme de imagine dar şi de competenţă. „Jumătate din miniştrii din Guvernul Ponta a trebuit să plece pentru probleme de imagine, care au avut răsunet şi în străinătate”. Dr. Jean Popescu a inventariat nu mai puţin de şase greşeli de guvernare, cu impact asupra economiei, între care „devalizarea companiilor de stat prin desfiinţarea licitaţiilor; politizarea managementului privat -cazul Tarom; eşecul unor mari privatizări, cum s-a întâmplat la Oltchim şi e posibil să se întâmple cu CFR Marfă; ratarea regiona-lizării, cu implicaţii negative asupra absorbţiei fondurilor europene în perioada 2014-2020”
Preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa a fost de părere că nu va trece neobservată nici „condamnarea unui ministru în funcţie, cu implicaţii negative asupra raportului MCV”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro