Președintele CJ, Corneliu Ștefan a semnat contractele de internship

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a semnat contractele de internship ale celor șapte tineri care, pentru următoarele trei luni, vor lucra în Consiliul Județean:
„Sunt încântat că cei șapte au decis să se implice activ în viața județului nostru și în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității noastre.
Pe de altă parte, cele trei luni de muncă în Consiliul Județean, pe lângă dezvoltarea abilităților profesionale, le vor fi de ajutor în găsirea unui job pentru că acestea se adaugă la experiența profesională cerută de angajatori.
Așadar, noii noștri colegi sunt Popa Diana Elena, Nicolăescu Theodora Georgiana, Stoica Laura Valentina, Lilea lonuț Marian, Grigorescu Petronela Alice, Tănase Sabina Elena și Veseliu Andrei-Alexandru.
Ne vedem la treabă!”, a declarat Corneliu Ștefan, președinte CJ Dâmbovița.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ședința Colegiului Prefectural

În Sala Unirii a avut loc ședința Colegiului Prefectural, condusă de către prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, având pe ordinea de zi: Informare privind activitățile desfășurate și rezultatele obținute de către structurile de poliție și I.J.J. Dâmbovița, pe linia asigurării măsurilor de ordine publică la adunările publice și activitățile cultural-artistice […]