Preşedintele Alexandru Oprea cauta soluţii pentru problemele judeţului

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea caută soluţii pentru a rezolva problemele cu care se confruntă judeţul.
În cadrul unei conferinţe de presă, şeful judeţului a spus că sunt foarte multe probleme şi a mai ţinut să sublinieze faptul că nu s-a dus la CJ să taie frunză la câini. În ultimele zile, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a mers pe la mai multe ministere unde a purtat o serie de discuţii şi s-a întors şi cu veşti bune.
Una dintre veştile bune este legată de noul stadion din zona UM Gară, în urma discuţiilor purtate cu cei la CNI. În perioada următoare, investiţia urmează a fi actualizată şi într-o şedinţă interministerială, cu participarea Ministerului Finanţelor Publice, sub coordonarea CNI SA, iar după avizarea interministerială, CNI va iniţia procedurile de achiziţie a realizării studiului de fezabilitate.
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea a fost şi la Ministerul Societăţii Informaţionale unde s-au purtat discuţii despre cele două proiecte ce vizează registrele agricole pe zonele Moreni şi Şotân-ga. Aplicaţiile aflate la dispoziţia unităţilor administrativ teritoriale sunt funcţionale. Partea de mentenanţă funcţionează. Mai sunt anumite probleme legate de modul în care angajaţii administraţiilor publice locale înţeleg să utilizeze aceste aplicaţii. De asemenea, preşedintele a discutat şi despre clădirea Poştei Române de la Gară aflată într-o stare de degradare avansată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Modificări importante ale schemelor de ajutor de stat 807/2014 şi 332/2014

Ministerul Finanţelor Publice vine în sprijinul mediului de afaceri şi continuă procesul de simplificare şi flexibilizare a schemelor de ajutor de stat pe care le administrează. Astfel, MFP a elaborat prin două proiecte de acte normative modificări schemei de ajutor de stat 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de […]