Published On: mie, dec. 28th, 2016

Premii la 50 de ani de căsătorie pentru 16 de cupluri din comuna Răzvad

nichiduta.ro

Un număr de 16 cupluri din comuna Răzvad, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost premiate de către primarul Emanuel Spătaru, la sediul primăriei. Cuplurile care au sărbătorit nunta de aur au primit din partea Primăriei Răzvad şi a Consiliului Local Răzvad sincere felicitări, un premiu de 300 de lei şi o diplomă de fidelitate matrimonială.
Acest proiect „Premii de fidelitate matrimonială” este o premieră în comuna Răzvad, proiect iniţiat de noua administraţie condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban şi de Consiliul Local Răzvad.
Obiectivele proiectului sunt recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie. Nu în ultimul rând autorităţile din Răzvad au premiat şi o o bătrână care a împlinit 100 de ani de viaţă. La final autorităţile locale din Răzvad şi cele 16 cupluri au ciocnit o cupă de şampanie şi au mâncat o felie de tort.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro