Published On: joi, dec. 14th, 2017

Premii în bani şi diplome pentru elevii cu rezultate sportive deosebite

nichiduta.ro

Ieri dimineaţă, la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a avut loc festivitatea de premiere a elevilor cu performanţe sportive deosebite, medaliaţi la competiţii de nivel naţional. A fost concretizată astfel o iniţiativă de toată lauda, susţinută financiar de Consiliul Judeţean Dâmboviţa -preşedinte Alexandru Oprea. Premierea a fost făcută de preşedintele Alexandru Oprea, inspectorul şcolar general Sorin Ion, Cristina Stroe şi Gabriela Istrate, inspectori şcolari general adjuncţi.
„Mă bucur că sunteţi atât de mulţi, având în vedere că majoritatea celor de vârsta voastră stă mai mult în faţa calculatoarelor şi vreau să vă spun că este un gest de normalitate să premiem performanţa”, a spus Alexandru Oprea. Preşedintele CJD dar şi inspectorul Şcolar general au felicitat elevii premiaţi cu această ocazie dar şi profesorii-antrenori, care pun mult suflet şi multă muncă în ceea ce fac pentru sportul şi învăţământul dâmboviţean, nu în ultimul rând pentru elevii pe care îi antrenează.
Au fost acordate premii cu o valoare totală de 235000 de lei, pentru 31 de practicanţi de sporturi individuale şi 11 echipe.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro