PREMIERĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

Mihai ROŞOIU

Copii, tineri şi adulţi au înotat la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, pentru susţinerea proiectelor înscrise la Swimathon 2018: O şcoală de vară la Cândeşti, Fondul Ştiinţescu, Programul Burse de excelenţă, Aducem Muzica lângă Voi, Centura Verde II. Participanţii au fost împărţiţi în mai multe echipe, precum Fluturaşii (Eliza Coman, Adelina Coman, Medeea Lungu, Miruna Lungu, Maria Zaharia), Virtuozii (Anais Dumitru, Andrei Chişcoi, Theodor State), Silva (Mihai Teodorescu, Ioana Danciu, Adrian lonescu, Luana Bobeică, Marius Ion), Cândeşti (Răzvan Militaru, Iulian Diaconescu, Alexandru Ilinca, Lucian Barac, Daniel Popa), Umaniştii (Adriana Ion, Adrian Lugu, Daria Simion, Alexandra Bobocea, Radu Grigore), Eu Pot (Bianca Ioniţă, Matei Beoca, Teofil Gastaldo, Arina Cosman) şi Eu Pot II (Radu Teodorescu, Felix Stănescu, Radu Braşoveanu, Marc Damoc, Eduard Bobeică).
Cristian Stan: „Trebuie să ne gândim la cei din jurul nostru!”
S-au făcut donaţii atât în timpul demonstraţiei de înot, dar şi în perioada premergătoare evenimentului, însă nu s-a atins decât jumătate din suma propusă, pentru finanţarea celor cinci proiecte. Perioada destinată strângerii de fonduri se încheie peste o lună, detalii suplimentare putând obţine accesând site-ul şi pagina de Facebook ale Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa. La activitatea de înot a participat şi Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte, deschis la asemenea iniţiative. „Mă bucură faptul că Primăria Târgovişte, prin Complexul Turistic de Nataţie, reuşeşte să se implice în astfel de evenimente. Am pus la dispoziţie cu mare plăcere acest Bazin Olimpic. Dincolo de competiţiile sportive pe care le-am organizat, iată că la nivelul administraţiei locale târgoviştene se dezvoltă şi o altă componentă importantă pe zona evenimentelor de caritate, de natură să completeze paleta de activităţi diverse pe care le avem la Complexul Turistic de Nataţie. Şi aici amintim competiţia Special Olympics, pe care am găzduit-o în luna mai, sau a Campionatului de Masters la Înot. Cred că pe viitor Complexul Turistic de Nataţie va însemna un reper în ceea ce înseamnă sportul târgoviştean. Administraţia locală este alături de iniţiatorii acestui tip de evenimente, în care cel mai important este altruismul. Şi să nu uităm că mereu trebuie să ne gândim la cei din jurul nostru. Faptul că sunt implicaţi copiii în majoritatea competiţiilor, motivează şi mai mult administraţia locală să se implice. În acest mod, punem accent pe impactul pe care îl are sportul la nivelul comunităţii, asupra sănătăţii copiilor şi, de ce nu, să dezvoltăm un centru de performanţă în nataţie. Până acum doi ani, acest obiectiv nu însemna decât un vis la nivelul municipiului Târgovişte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, CE VICTORIE!

Sorana Cîrstea s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, după ce a dispus de Magdalena Rybarikova,semifinalista de anul trecut şi cap de serie numărul 19, cu 7-5, 6-3. Sorana Cîrstea (28 ani, 51 WTA) a trecut […]