Published On: vin, mart. 8th, 2013

PREGĂTIŢI PENTRU BRĂILA!

nichiduta.ro

chindiaChindia Târgovişte joacă primul meci oficial din 2013 în ultima zi a săptămânii pe stadionul echipei aflate pe locul 2 în clasamentul seriei întâi, CF Brăila.
Antrenorul Eusebiu Tudor şi doi dintre fotbaliştii reprezentanţi ai formaţiei dâmboviţene, Sorin Rădoi şi Dragoş Pătru, s-au prezentat joi în faţa presei locale pentru a oferi ultimele amănunte înainte de confruntarea de la malul Dunării.
„Suntem pregătiţi pentru meciul cu Brăila. Înfruntăm o echipă puternică, dovadă locul ocupat în ierarhia seriei. Adversara noastră de sâmbătă nu se află întâmplător în această postură de echipă cu şanse de promovare. Eu spun că plecăm acolo cu temele făcute şi avem încredere că putem scoate un rezultat pozitiv. În amicale am avut evoluţii bune, iar meciurile pe care le-am pierdut trebuia să le câştigăm. Am arătat constanţă în joc şi de aceea sunt optimist”.
La fel de încrezător este şi Dragoş Pătru, care nu exclude varianta unei victorii în faţa Brăilei: „Chiar dacă diferenţa din ierarhie este net favorabilă echipei gazdă, noi ne-am pregătit bine în pauza de iarnă şi sunt sigur că ne putem întoarce de la Brăila neînvinşi”.
Căpitanul Sorin Rădoi a vorbit despre situaţia incertă care domneşte la Chindia. „Nu cunosc foarte multe amănunte, doar ce am mai citit prin ziare. Am auzit că sunt ceva probleme cu banii, dar pe noi nu ne-au afectat. Doar vara trecută a existat o perioadă în care nu ne-am primit drepturile, dar de atunci nu au mai existat întârzieri notabile. Pentru a face performanţă e nevoie de linişte, iar liniştea înseamnă şi stabilitate financiară”, a punctat Rădoi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro