Pregătiri pentru repornirea Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte

Executare MechelPotrivit ultimelor informaţii, Tribunalul Dâmboviţa a admis cererea Combinatului Mechel Târgovişte privind intrarea în insolvenţă. Totodată, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat că noul proprietar va redeschide unităţile Mechel de la Târgovişte şi Buzău. Cu privire la această din urmă informaţie confirmarea a venit din partea lui Gabirel Banu, preşedintele Sindicatului Metalurigistul Mechel. Acesta a declarat că au fost rechemaţi la lucru o parte din oameni şi că au loc acţiuni de aprovizionare cu materii prime pentru repornirea OE2 şi a Laminorului de profile mici.
în ce priveşte intrarea în insolvenţă, sindicatul este decis să vină la masa credală întrucât există drepturi salariale nerecuperate din 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Credite avantajoase pentru fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisă -adeverinţa – prin care se atestă că acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor şi, de asemenea, este confirmată suma reprezentând 25% din valoarea sprijinului solicitat, cu conditţia […]