PREGĂTIRI INTENSE PENTRU BOXERII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte se pregătesc la intensitate maximă pentru finala Campionatului Naţional U22, ce va avea loc la Brezoi (Râmnicu Vâlcea), în perioada 20-24 februarie. Pentru a se afla în cea mai bună formă la primul concurs oficial din acest an, boxerii târgovişteni au participat la câteva sparring-uri găzduite de oraşele Constanţa şi Brăila.
Potrivit antrenorului Gheorghe Stan, meciurile disputate la început de 2019 au fost mai mult decât utile pentru pugiliştii de la CS Târgovişte. „Sportivii noştri au confirmat la concursurile de pregătire desfăşurate la Constanţa şi Brăila. Cu toţii au boxat foarte bine şi au arătat că în mare parte sunt pregătiţi pentru finala Campionatului Naţional U22.
Până la startul Naţionalelor U22 vom mai face anumite retuşuri pentru a ne prezenta cât mai bine. Am avut parte de teste utile, iar pe această cale mulţumim conducerii clubului care ne-a ajutat din plin pentru a face deplasarea la cele două concursuri”, a declarat Gheorghe Stan pentru site-ul official al clubului, cstar-goviste.ro.
Pugiliştii de la CS Târgovişte care au luat parte la turneele de verificare din ultima perioadă au fost Denisa Lakatoşi (cat. 54 kg), Florin Roman (91 kg), Gabriel Ştefan (81 kg), Luis Trandafir (75 kg), Adrian Gore (52 kg), Nicolae Panait (54 kg) şi Andrei Luca (60
kg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC