PRECIZĂRI PENTRU ECHIPELE DE BABY Şl MINIBASCHET

Mihai ROŞOIU

Perioada de transfer valabilă pentru Liga Naţională U12 este 15.04.2018-01.05.2018 (pentru jucătorii activi în CN U13 masculin şi feminin transferul va fi operat după turneul final)
Data limită pentru depunerea dosarelor pentru Liga Naţională U12 masculin şi feminin a fost 01.05.2018.
Număul maxim de jucători atât la Liga Naţională cât şi la Festival este de 14 jucători / echipă.
Toate echipele vor avea lista tip Frbaschet-L14
Pentru Liga Naţională U12 sportivii vor fi legitimaţi cu carnete tip FRBaschet care să conţină viza anuală 2017/2018 şi viza medicală valabilă pe toată durata competiţiei.
Pentru Festivalul de Baby şi Minibaschet echipele se vor prezenta la şedinţa de validare doar cu tabelul jucătorilor pe care se va aplica viza medicală valabilă pe toată durata competiţiei, eliberată de o policlinică sportivă.
Pentru Liga Naţională U12 echipele participante trebuie să prezinte la joc 12 sportivi din care 8 de aceeaşi vârstă.
Pentru Liga Naţioanlă cât şi pentru Festival echipele vor fi conduse de maxim 2 antrenori (un antrenor principal şi un antrenor secund) ambii având obligaţia să prezinte carnet de antrenor în care să fie trecut angajamentul la clubul pe care îl reprezintă, să conţină viza anuală pentru sezonul 2017/2018 şi licenţa C tip Frbaschet.
Un antrenor (principal sau secund) poate reprezenta doar o singură echipă pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA VINE LA BUCHAREST OPEN

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan sunt cele cinci românce confirmate pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open. La turneu au fost confirmate 23 de jucătoare, dintre care cel mai bine clasată este letona Anastasia Sevastova, locul 19 în clasamentul mondial, care va fi […]